OM OSS

ANNE MARTE SNEVE

annemarte@sportygaarden.no

Jeg har tro på det enkle ofte er det beste. At du kan være i aktivitet og få full effekt uten å tilhøre et treningsenter eller besitte massevis av utstyr.

I 2018 satset vi alt, og flyttet til Hadeland og drømmegården på Jaren. Her har vi bygget opp sportygården og tilbyr trening, camper, treningsreiser og bedriftstrening. Jeg har tre barn og vet at hverdagen kan være hektisk for mange. Derfor brenner jeg for å gjøre aktivitet enkelt.

Jeg har jobbet som personlig trener for Tv2Sporty, Hjemmet, Budstikka og KK. Nå bidrar jeg innimellom inn mot God Morgen Norge og hjelper for tiden 6 hadelendinger i form sammen med Avisa Hadeland. 

 I i tillegg holder jeg foredrag innenfor helse og trening. Jeg holder årlig flere treningsreiser og har de siste årene jobbet mye med bedriftstrening og helsefremmende arbeidsplasser. (SportyMENY). Er foreleser for SAFE Education.

Utdannelse:
Master i Helsefremmende arbeid, USN
Massasjeterapeut, IFH
Personlig trener, NIH
Kostholdsveileder, Bjørknes
Kroppsøving, NIH
Idrettspsykologi, UIB

Bøker:

Styrkebibelen for jenter, Kagge Forlag
Overskuddsboka, Press Forlag
Supersunn Familie, Kagge Forlag
Makismal forbrenning, Gyldendal forlag. 

ANDER SKIAKER MYHRA

anders@sportygaarden.no

Å være i god fysisk form handler om mer en bare ren trening. Det handler om å være aktiv i hverdagen, ta valg som fremmer din egen helse og være bevist på deg selv. 

Jeg har en lang og begivenhetsrik karrière bak meg som håndballspiller som ble avsluttet etter 2017/2018 sesongen. Da hadde blitt 17 sesonger i eliteserien. 

Ved siden av håndballen har jeg jobbet som personlig trener. Først på SATS Sjølyst og SATS Bekkestua før jeg etter hvert startet for meg selv med eget studio i Bærum, Verket PT. Jeg har bred erfaring med forskjellige kunder i alle aldre. Fra 14 år og faktisk helt opp til 93 år! 

Jeg har bred erfaring fra hjemme PT- hvor jeg møtte opp hjemme hos kunden med treningsutstyr.

 Jeg har også hatt bedriftskunder som Nordea og, DesignIT. Over en 5 årsperiode var jeg med og bygget opp toppidrettslinja for håndball på Otto Treider Privat gymnas. Her hadde jeg bl.a hovedansvaret for den fysiske treningen av unge håndballspillere i samarbeid med Oslo Idrettssenter (OIS)

Utdannelse: 

Personlig trener, Active Education

KONTAKT OSS

Sportygaarden.no

Sportygården AS Org. 981947932

Nysetvegen 132, 2770 Jaren

Telefonnummer
(+47) 98620728

E-post
post@sportygaarden.no