OM OSS 

ANNE MARTE SNEVE

annemarte@sportygaarden.no

Jeg har tro på det enkle ofte er det beste. Og har du det gøy mens du er aktiv, så er det lettere å holde 

I 2018 satset vi alt, og flyttet til Hadeland og drømmegården på Jaren. Her har vi bygget opp sportygården og tilbyr trening, camper, treningsreiser og bedriftstrening. Jeg har tre barn og vet at hverdagen kan være hektisk for mange. Derfor brenner jeg for å gjøre aktivitet enkelt.

Jeg har jobbet som personlig trener for Tv2Sporty, Hjemmet, Budstikka og KK. Nå bidrar jeg jevnlig inn mot God Morgen Norge med enkel aktivitet.

I i tillegg holder jeg foredrag innenfor helse og trening. Jeg holder årlig flere treningsreiser (for Apollo) og har de siste årene jobbet aktivt med helsefremmende arbeidsplasser. (SportyMENY) MENYkjeden, og NGpluss, for NorgesGruppen.

Er aktiv i functional fitness og har deltatt i NM og VM. 

Utdannelse:
Master i Helsefremmende arbeid, USN
Massasjeterapeut, IFH
Personlig trener, NIH
Kostholdsveileder, Bjørknes
Kroppsøving deltid, NIH
Idrettspsykologi, UIB

Sertifisert Crossfit Level 1 trainer.

Bøker:

Styrkebibelen for jenter, Kagge Forlag
Overskuddsboka, Press Forlag
Supersunn Familie, Kagge Forlag
Makismal forbrenning, Gyldendal forlag

ANDER SKIAKER MYHRA

anders@sportygaarden.no

Å være i god fysisk form handler om mer en bare ren trening. Det handler om å være aktiv i hverdagen, ta valg som fremmer din egen helse og være bevist på deg selv. 

Jeg har en lang og begivenhetsrik karrière bak meg som håndballspiller som ble avsluttet etter 2017/2018 sesongen. Da hadde blitt 17 sesonger i eliteserien. 

Ved siden av håndballen har jeg jobbet som personlig trener. Først på SATS Sjølyst og SATS Bekkestua før jeg etter hvert startet for meg selv med eget studio i Bærum, Verket PT. Jeg har bred erfaring med forskjellige kunder i alle aldre. Fra 14 år og faktisk helt opp til 93 år! 

Jeg har bred erfaring fra hjemme PT- hvor jeg møtte opp hjemme hos kunden med treningsutstyr.

 Jeg har også hatt bedriftskunder som Nordea og, DesignIT. Nå Easy Access, Carlsen & Sønn, Haugen Regnskap og AKSAN. Over en 5 årsperiode var jeg med og bygget opp toppidrettslinja for håndball på Otto Treider Privat gymnas. Her hadde jeg bl.a hovedansvaret for den fysiske treningen av unge håndballspillere i samarbeid med Oslo Idrettssenter (OIS)

De siste 5 årene har jeg hatt hovedansvaret for programmering og trening på Sportygården. Jeg er også fystrener og håndballtrener i Jaren IL.

Utdannelse: 

Personlig trener, Active Education
Sertifisert functionall fitness trener, AFPT

INSTRUKTØR: 
JOLINE JOHANSSON

Fra april 2024 er vi så heldige og få med oss dyktige Joline på laget. Mange vil kjenne henne igjen da hun har vært aktiv medlem på Sportygården siden oppstart. 

Joline er en sprudlende og aktiv person du ikke kan unngå å like med en gang. Og ikke minst en utrolig dyktig coach som vil få deg til å yte ditt beste.

Hun vil i første omgang holde Endurance-WODS på tirsdager og noen Trierg timer på lørdager.

 
Joline kommer opprinnelig fra Sverige men er nå bosatt på Hadeland. Hennes spesialitet og det som ligger hennes hjerte nærmest er sykling, og hun vant den svenske Enduroserien i 2016 og 2017 og tok sølv i det nordiske mesterskapet i 2016. 

I tillegg er hun veldig aktiv i kondisjonsbaserte aktiviteter som terrengløp, langrenn og alpint og elsker allsidig trening. Noe som vil komme alle våre medlemmer til gode. KONTAKT OSS

Sportygaarden.no

Sportygården AS Org. 930945064

Nysetvegen 132, 2770 Jaren
Skilt på bygg: Sportygården

Telefonnummer
(+47) 98620728 (Anders) 

E-post
anders@sportygaarden.no
annemarte@sportygaarden.no