Under ser du timeplanen vår. Vi har i løpet av en uke ca 20 ulike timer du kan melde deg på i tillegg til open gym. Ønsker du å booke deg på time må du gyldig medlemskap, klippekort eller betale for drop in hver gang
Drop in kan kjøpes direkte i timeplanen. Ønsker du å booke gjennom medlemskap eller klippekort må du tegne abonnement først. Les mer om de ulike medlemskapene her-

Timer du kan møte på hos oss:

 • Dagens WOD
  «Workout Of the Day» Hovedmengden av øktene vil hete dette. Øktene vil variere fra dag til dag. Varierte, funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Øktene kan enten kun være en hovedøkt, eller bestå av to deler, en hovedøkt og en del styrke/teknikk. Timen passer for alle som liker variasjon når det gjelder styrke og kondisjon. Du bestemmer selv intensitet og belastning så dette er en time som passer for alle.
 • ENDURANCE WOD:
  Dagens WOD = «Workout Of the Day» med litt ekstra fokus på utholdenhet og kondisjon. Du vil møte på varianter som gir høy puls ved bruk av egen kroppsvekt, enkle styrkeøvelser og kondisjonsapparater. Øktene har kjennetegn på seg for å ikke være teknisk komplisert, men gjerne med litt lengre varighet. Timen passer for alle - og du bestemmer selv hvor hardt du vil ta i.
 • TEAM WOD:
  Onsdager kjører vi dagens økt som team-variant. Varierte, funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Enten på lag på 2 eller 3. Timen passer for alle som liker variasjon når det gjelder styrke og kondisjon. Du bestemmer selv intensitet og belastning så dette er en time som passer for alle. Du trenger ikke ha en partner for å delta på økten, dette bistår instruktøren med.
 • TRI ERG:
  Tri står for (3) og erg er navnet på for kondisjonsapparatene skierg, bikeerg, eller rowerg. På denne timen bygger du kondisjon gjennom ulike kondisjonsøkter på maskiner. Her får du virkelig trent utholdenheten på en meget effektiv måte. Timen passer for alle - og du bestemmer selv hvor hardt du vil ta i.
 • OPEN GYM:
  På open gym kan du booke deg inn for litt egentrening. Enten du ønsker å kjøre en økt på egen hånd, eller ønsker å trene på ulike elementer og øvelser. Treningen er uten instruktør.
 • BEDRIFTSTRENING:
  Å bygge kultur samt fokusere på helse sammen i bedriften kan gjøre en stor forskjell for både sykefravær og ikke minst arbeidsmiljø. Vi har flere bedrifter som trener hos oss regelmessig.